Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 18 по 25 жовтня.
«Ця проблема існує в Україні, але ми не сидимо склавши руки», - Президент Віктор Янукович про боротьбу з корупцією в Україні.

«Це гроші наших громадян, отримані завдяки збільшенню доходів населення. І як працює цей ресурс? Фактично, тільки на проїдання», - прем'єр-міністр Микола Азаров розкритикував банки за недостатній рівень кредитування економіки.

«Коли востаннє приїжджав Фюле, мені кортіло сказати: «Шановні колеги, а може ви нам заплатите за три роки за газ?» - голова фракції ПР Олександр Єфремов про переплату Україною за російський газ.

«Горе-політики і політикани намагаються розгойдати проблему Тимошенко і перешкоджають євроінтеграційним прагненням України», - регіонал Михайло Чечетов про опозицію, яка заблокувала роботу ВР.

«Микола - молодець. Він з нічого може зробити ось такі піар-акції», - регіонал Володимир Макеєнко про те, що Микола Рудьковський заяву про вихід з фракції Партії регіонів не писав.
«Я - патріот Криму. Я 40 років відпочиваю в Криму», - прем'єр-міністр Микола Азаров про те, що йому подобається відпочивати в Криму.

«Якщо хтось думає, що Україна під прапором неонацизму, антисемітизму та расизму може увійти в цивілізовану Європу, яка і сьогодні вдячна радянському солдату, який врятував світ від фашистської чуми, - то цього не буде», - регіонал Михайло Чечетов про символіку, продемонстровану на стадіоні у Львові.

«Таке відчуття, що сьогодні були узгоджені дії між опозиційними фракціями і частиною угруповань усередині влади, оскільки це був загальний саботаж», - позафракційний народний депутат Олесь Доній про те, чому Верховна Рада у вівторок не змогла прийняти жодного рішення.

«Залишилося зовсім небагато часу, і обидві сторони - і українська, і європейська - звірили годинники, де сьогодні перебувають Україна та ЄС», - глава МЗС України Леонід Кожара про зустріч Президента Віктора Януковича з главами МЗС Польщі і Швеції.

«Маніпулятори з «Батьківщини», вириваючи з контексту заяв європейських політиків цитати, намагаються максимально згустити фарби, чим насправді просто «підставляють» представників ЄС», - народний депутат від фракції ПР Олена Нетецька про те, що «Батьківщина» перекручує заяви європейських політиків.

«У нас якась порочна практика виходить - як тільки будь-яку людину, яка претендує на звання політика, правоохоронні органи затримують, то відразу це починає обростати якимись колами, що вона такий борець, що вона щось проти когось говорила», - голова фракції ПР Олександр Єфремов про те, що в ситуації з затриманням колишнього народного депутата Ігоря Маркова немає політичної складової.

«Ці люди повинні відповісти, що вони в робочий день роблять на тих «п'ятачках», де, як правило, виникають масові заворушення», - нардеп від фракції ПР Олена Бондаренко про те, що опозиція прогулює робочий день у парламенті, влаштовуючи мітинг під Київрадою.
«Вони, по-моєму, знаходяться в шоці і бояться, що ми завершимо підготовчі роботи для підписання вільнюських документів», - голова фракції ПР Олександр Єфремов про небажання опозиції працювати над законопроектом про внесення змін до виборчого законодавство.

«Або ви категорично проти підписання цієї угоди і таким чином хочете її зірвати, або ви сьогодні не хочете, щоб Юлія Тимошенко лікувалася, тому що ви боїтеся, що вона вийде на свободу і вам доведеться там, у Німеччині, подивитися їй в очі», - регіонал Володимир Олійник звинувачує опозицію в небажанні приймати рішення щодо лікування Юлії Тимошенко за кордоном.

«Я хочу цих націонал-рагулів попередити. Територія Харківської області для вас закрита раз і назавжди», - харківський губернатор Михайло Добкін про те, що територія Харківської області закрита для ідеології ВО «Свобода».

«Якщо вашими руками скористалися, то що це за руки у вас такі, Арсенію Петровичу, що ними так просто такі речі робити», - народний депутат від фракції ПР Ганна Герман вважає, що лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк свідомо допустив прийняття поправки, що перешкоджає балотуванню лідера партії «УДАР» Віталія Кличка в президенти.
«Я нікуди не літаю, а якщо літаю, то за свої гроші. І більше не брешіть людям, я з вами тут сиджу, а не літаю», - голова Верховної Ради Володимир Рибак про звинувачення голови фракції ВО «Батьківщина» Арсенія Яценюка в надмірних витратах на авіаперельоти.
 
«Людина, яка цілий день кричала, що її підставили, насправді видала себе з ніг до голови», - голова фракції ПР Олександр Єфремов про голову фракції «Батьківщина» Арсенія Яценюка.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

713