Помічник прем'єр-міністра РФ Геннадій Онищенко вважає, що Росспоживнагляд, який він раніше очолював, продовжить ефективно працювати і без його безпосереднього керівництва. При цьому пообіцяв, що, незважаючи на відхід з посади у відомстві, спостерігатиме за його діяльністю.

Помічник віце-прем'єра РФ Ольги Голодець Олексій Левченко заявив, що питання розформування Росспоживнагляду не розглядається.

«Насправді, це не залежить від людини, хоча, можливо, якийсь елемент індивідуальності носить. Існування того чи іншого відомства в нашій країні виникає з тих об'єктивних причин, які є на даному етапі розвитку суспільства», - сказав Онищенко в ефірі телеканалу «Дождь», відповідаючи на запитання, чи буде розформовано це наглядове відомство після його відставки, повідомляє РІА «Новости».

«Оскільки я вже не в цьому відомстві, я не буду керувати, а стежитиму. Хоча це не юридичний термін, але, напевно, найбільш вдалий», - сказав Онищенко.

Як раніше повідомляв ForUm, Геннадій Онищенко звільнений від обов'язків голови Росспоживнагляду у зв'язку з закінченням терміну договору і призначений помічником голови уряду.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

620