Зареєстровані у Верховній Раді законопроекти про можливості лікування екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко за кордоном не є компромісними. Про це в ефірі «5 каналу» заявив народний депутат від фракції Партії регіонів, представник Президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко.

«Якщо законопроект Міщенк а, який вже пройшов комітет, буде внесений до порядку денного, то фракція Партії регіонів готова за нього голосувати, але разом з опозицією, якщо це буде наше спільне консолідоване рішення», - сказав регіонал.

Мірошниченко зазначив, що ПР з самого початку ініціювала спільну роботу всіх фракцій парламенту для того, щоб вийти на консенсусне рішення.

«Законопроект і Міщенка, і Лабунської не є компромісом між Партією регіонів і опозицією. Можна по-різному ставитися до тих механізмів, які пропонуються і одним і іншим автором, але це не результат нашої спільної роботи. Якщо це прийнятний варіант для наших колег, то Партія регіонів готова за нього голосувати, якщо не прийнятний - давайте шукати інший варіант розв’язання цієї ситуації», - підсумував Мірошниченко.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович заявив, що українська сторона шукає шляхи розв’язання ситуації, що склалася навколо екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

У Верховній Раді України зареєстровано два законопроекти про можливість лікування засуджених за кордоном авторства позафракційних депутатів Сергія Міщенка та Анжеліки Лабунської.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

146