Потужність бомби, що спрацювала у волгоградському автобусі минулого понеділка, за уточненими даними, становила до 600 грамів у тротиловому еквіваленті, повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на Слідчий комітет РФ.

«За попередніми даними фахівців, потужність вибуху склала близько 500-600 г у тротиловому еквіваленті, а вибуховий пристрій, який привела в дію Наїда Асіялова, був начинений металевими предметами - дюбелями», - зазначив Маркін.

Як повідомлялося, внаслідок вибуху, який скоїла в автобусі терористка-смертниця, шестеро осіб загинули, близько 40 отримали поранення.

У СКР підтвердили, що передбачувана терористка-смертниця Наїда Асіялова прибула у Волгоград з Махачкали на рейсовому автобусі, який прямував до Москви. «До теперішнього моменту слідчими допитано понад 50 осіб з числа свідків і очевидців теракту», - повідомив Маркін.

За його словами, вже встановлено, що Асіялова прибула у Волгоград з Махачкали на рейсовому автобусі, що прямував до Москви.

«З невстановленої причини вона вийшла з автобуса в районі Волгоградської академії МВС приблизно за годину до скоєння теракту», - сказав Маркін.

Як раніше повідомляв ForUm, внаслідок вибуху у волгоградському автобусі загинули шестеро осіб, не рахуючи терористки-смертниці, у медичні установи звернулися 36 осіб, вісім з яких знаходяться в реанімації

Встановлено особу смертниці, яка підірвала автобус у Волгограді.

Випадок з терористкою-смертницею, яка вбила внаслідок вибуху кількох людей у Волгограді, - перший випадок з обіцяної кампанії терору проти Росії напередодні Олімпіади в Сочі, пише The Telegraph.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

144