За останніми даними, унаслідок вибуху у волгоградському автобусі загинули шестеро людей, не рахуючи терористки-смертниці, у медичні установи звернулися 33 людини, вісім з яких знаходяться в реанімації, повідомив офіційний представник СКР Володимир Маркін.

«За останніми даними, унаслідок вибуху загинуло шестеро осіб, не рахуючи самої Наїди Асіялової», - сказав Маркін.

За наявними на даний момент даними, в медустанови звернулися 33 людини, з них 28 госпіталізовані, у тому числі вісім знаходяться в реанімації, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Багато постраждалих перебувають у вкрай важкому стані», - сказав Маркін.

Слідчі продовжують огляд місця події. Також допитуються пасажири, які вижили під час теракту, вилучено і вивчається відео з камер спостереження.

«Слідством вже призначено комплекс судових експертиз, результати яких допоможуть у встановленні всіх обставин події, в тому числі визначать тип і потужність вибухового пристрою і допоможуть встановити особи загиблих», - сказав Маркін.

Як раніше повідомляв ForUm, унаслідок вибуху в пасажирському автобусі у Волгограді загинули не менше п'яти осіб (МНС і поліція раніше повідомляли про шістьох загиблих). 28 осіб госпіталізовано, причому 27 з них знаходяться у важкому стані і не транспортабельні. Вісім постраждалих перебувають у вкрай важкому стані, уточнюється в повідомленні Слідчого комітету.

Встановлено особу смертниці, яка підірвала автобус у Волгограді.

Міністерство закордонних справ України перевіряє інформацію про те, чи немає серед постраждалих унаслідок вибуху в автобусі у Волгограді українців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

847