Центральна виборча комісія зареєструвала перших 19 кандидатів у народні депутати на повторних виборах до парламенту у п'яти округах, в тому числі 16 - від політичних партій і трьох самовисуванців.

Таке рішення було прийнято на засіданні ЦВК у понеділок, 21 жовтня.

Так, в окрузі №94 (Обухів, Київська область) комісія зареєструвала вісім кандидатів: Віктора Романюка, висунутого ВО «Батьківщина», Володимира Бережного - від ВО «Центр», Віталія Кіщенка - від Соціалістичної партії, Зазу Коберідзе - від партії «Союз», Юрія Михайлівського - від партії «Русское Единство», Дениса Погребака - від Патріотичної партії України, Василя Радя - від Політичної партії малого і середнього бізнесу та Олександра Соцького - від партії Ліберальна Україна.

В окрузі №132 (Первомайськ, Миколаївська область) ЦВК зареєструвала двох кандидатів -Аркадія Корнацького, висунутого ВО «Батьківщина», і самовисуванця Володимира Шиманського, передає «УНІАН».

В окрузі №194 (Черкаси) зареєстровано двох кандидатів: Миколу Булатецького, висунутий ВО «Батьківщина», і Віталія Чорного - від партії «Братство».

В окрузі №197 (Канів, Черкаська область) також зареєстровано двох кандидатів: Леоніда Даценка, висунутого ВО «Батьківщина», і Дмитра Лінька - від партії «Братство»).

У 223-му окрузі (Шевченківський район, Київ) ЦВК зареєструвала п'ятьох кандидатів: Юрія Левченка, висунутого ВО «Свобода» Ігоря Шаповала - від Комуністичної партії України, Аттілу-Дюло Янушевич - від партії «Братство», а також самовисуванців Вадима Гладчука і Віталія Юрківа.

Як раніше повідомляв ForUm, 16 жовтня в Україні почалася виборча кампанія з проведення 15 грудня повторних виборів народних депутатів в одномандатних виборчих округах №94, 132, 194, 197 і 223.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

183