Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 11 по 18 жовтня.

«Як тільки це питання у парламенті буде вирішене і мені на стіл ляже цей закон, тоді буде питання до Президента», - Президент України Віктор Янукович обіцяє підписати закон про можливістьі лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко за кордоном.

«Не можна долю однієї людини ставити на ті ж ваги, що і долю 46-мільйонної країни», - прем'єр-міністр Микола Азаров про вирішення питання Юлії Тимошенко.

«Нинішні відносини України і Росії – тільки квіточки», - другий Президент України Леонід Кучма про відносини України і Росії.

«Ви на правильному шляху. Ви послідовно йдете в авангарді реформ в Україні. Цей потужний регіон сьогодні показує всій країні, як і куди потрібно йти», - Президент України Віктор Янукович вважає Донбас прикладом ефективної реалізації реформ.

«Це величезні збитки, а ми хіхікаємо іноді – якась політична ув'язнена там. При чому тут політика? Це економіка у голому вигляді», - прем'єр-міністр Микола Азаров про газовий контракт з Росією.

«Де ж представники чудової меншості у парламенті? Чому вони до сьогоднішнього дня не підготували подібний проект закону? Все решта– це політична тріскотня», - регіонал Вадим Колесніченко про закон, який має дозволити відправити Юлію Тимошенко за кордон.

«Якби російське керівництво пішло нам назустріч у цьому питанні, ми б також пішли йому назустріч», - прем'єр-міністр Микола Азаров про те, що Україна готова піти назустріч Росії при перегляді газового контракту.

«Ринок, як у нас кажуть, діє за правилами: «Дружба дружбою, а тютюнець – нарізно», - другий Президент України Леонід Кучма про відносини України і Росії на світовому ринку.

«Батьківщина» повторно висунула на довибори у п'яти мажоритарних округах політичних лузерів, які не змогли відстояти свою перемогу на чергових виборах у парламент», - нардеп Олег Ляшко про висунення «Батьківщиною» кандидатів у нардепи на повторних виборах у ВР.

«Все, що було до цього,– дрібні ремонти: підмазати, підфарбувати. Сьогодні ми розпочали капітальний ремонт», - Президент Віктор Янукович про реформи в Україні.

«Я не буду тушкоробом, як Яценюк. Якщо хтось із кандидатів відмовиться підписуватися кров'ю, його не те що не висунуть, але і відречуться і виженуть із партії», - позафракційний нардеп Олег Ляшко про кандидатів у нардепи від Радикальної партії.

«Закон буде такий, що і Юлію Тимошенко, і опозицію гуманніше буде розстріляти відразу після голосування. Важкі будуть ці кілька тижнів до саміту у Вільнюсі... Суцільний кач – укого здригнуться нерви», - депутат від «Батьківщини» Арсен Аваков про прийняття закону, що дозволяє відправити Юлію Тимошенко на лікування за кордон.

«Якщо б не реформи, ми були б непривабливими, нецікавими, і ніхто б сюди не пішов з інвестиціями», - Президент Віктор Янукович про те, що реформи сприяють посиленню інтересу інвесторів до України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

524