Річний товарообіг між Києвом і Москвою складає 5 млрд доларів. Про це у четвер під час зустрічі з головою Київської міськдержадміністрації Олександром Поповим у Москві повідомив мер російської столиці Сергій Собянін.

«Москву та Київ пов'язують міцні історичні, економічні та культурні зв'язки. Товарообіг між Москвою та Києвом становить майже 5 млрд доларів. Це обсяги, які самі за себе говорять про безліч економічних зв'язків, які об'єднують наші регіони», - сказав він, повідомляє «Укрінформ».

За словами Собяніна, всі пункти програми співпраці між Москвою і Києвом на 2011-2013 рр. у різних галузях «практично повністю виконуються».

Крім того, Попов і Собянін за результатами переговорів підписали меморандум про підготовку програми співробітництва на 2014-2015 рр.

«Сподіваюся, що наступний етап нашого співробітництва буде не менш плідним і принесе свої позитивні плоди як для москвичів, так і для киян», - підкреслив московський градоначальник.

Попов, зі свого боку, підтвердив, що договір, підписаний між двома столицями три роки тому, успішно реалізується. За його словами, попереду ще більше цікавих проектів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

143