В Коростені скоєно напад на старшого прапорщика міліції, який намагався перешкодити крадіжці документів з підприємства

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Управління МВС України у Житомирській області, вчора близько 18:20 на територію підприємства прибули 6 співробітників, серед яких був головний бухгалтер.

Вони повідомили охоронцю, що будуть займатися підготовкою звітної документації і, використовуючи спеціальні магнітні пропуски, зайшли у службові приміщення. Через деякий час вони повернулися, тримаючи при цьому у руках паперові коробки, ймовірно, з документацією.

На вимоги міліціонера припинити виносити майно співробітники не відреагували, швидко попрямувавши до воріт, де стояв легковий автомобіль.

«Охоронець намагався зупинити цих людей, через що на нього накинувся чоловік, який вийшов із машини. Як згодом з'ясувалося, ним виявився колишній працівник цього ж підприємства, який раніше входив до складу дирекції», - повідомили у міліції.

В даний час за даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.342 (опір працівникові правоохоронного органу) і ч.1 ст.357 (викрадення, привласнення документів, штампів, печаток) Кримінального кодексу України. Згідно з чинним законодавством, такі дії караються значним штрафом або позбавленням волі на строк до двох років.

Міліціонер доставлений у лікарню для визначення ступеня тяжкості отриманих тілесних ушкоджень.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

155