Економічні реформи, які впроваджуються в останні роки, сприяють посиленню інтересу інвесторів до України.

«Якби не реформи, ми були б непривабливими, нецікавими, і ніхто б сюди не пішов з інвестиціями. Тому довіра - це основа ведення бізнесу. Ми дуже багато реформ у цьому напрямку зробили», - сказав Віктор Янукович під час зустрічі з жінками - Героями України, повідомляє прес-служба Глави держави.

«Вони ще до кінця не реалізовані, тому що йде гальмування з боку корупціонерів», - зазначив Президент.

За словами Глави держави, економічні перетворення в країні стали можливі завдяки об'єднанню зусиль всіх гілок влади. «У нас майже двадцять років не було політичної волі об'єднатися. Виконавча, законодавча гілки влади, Президент - якщо не працюють, як один ланцюг, - починати реформи не має ніякого сенсу», - підкреслив Янукович.

Президент розповів, що поступово відбувається детінізація української економіки, і зараз вона перебуває на етапі реформування, який проходили багато країн світу.

На переконання Глави держави, створення необхідних умов для ведення бізнесу сприятиме модернізації економіки.

«Новітні технології там, де модернізуються підприємства, там, де вкладаються інвестиції. Інвестиції вкладаються там, де для них створені умови», - сказав Янукович.

Він також зазначив, що останнім часом Україна постійно піднімається в рейтингу конкурентоспроможності і легкості ведення бізнесу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

157