Під час сьогоднішнього маршу на честь 71-ї річниці створення Української повстанської армії, який проходить у Києві, не буде бійок. Таку думку в коментарі кореспондентові Forum'у висловив політолог, директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов.

«Сьогодні (під час маршу на честь УПА. - Ред.) я не очікую ніяких сутичок. Нинішня влада не зацікавлена, щоб розвивалися «крайні» настрої (націоналістичні і комуністичні). Ми рухаємося в Європу, повинні придбавати європейський імідж і нам це не потрібно перед самітом у Вільнюсі. Україну не повинні вважати заповідником націоналізму і комунізму», - сказав Карасьов.

На його думку, ніяких бійок сьогодні чекати не варто.

«Кожна партія має право на проведення масових заходів. Тим більше, що це тренування своїх виборців. Але не варто робити те, що викликає громадський протест», - вважає він.

Як раніше повідомляв ForUm, у київському парку імені Т.Шевченка біля пам'ятника Кобзареві збираються прихильники «Свободи» для святкування Покрови Пресвятої Богородиці та 71-ї річниці Української повстанської армії.

Тетяна Григор’єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

154