У загальноміській акції «Зробимо ліс чистим!» візьмуть участь близько 5 тис. киян. Про це, як передає кореспондент Forum'у, заявив радник голови КМДА Олександр Мазурчак.

«Вже стало доброю традицією проведення місячника з благоустрою. Сьогодні близько 5 тис. людей будуть займатися прибиранням нашого міста. Давайте зробимо наше місто чистим», - сказав він, пообіцявши, що наступного року Святошинське лісопаркове господарство приберуть остаточно і зроблять доріжки для того, щоб кияни могли гуляти у лісі і не заблукати.

У свою чергу радник міністра екології та природних ресурсів України Олександр Бондар зазначив, що в України є зобов'язання у сфері екології, яке вона взяла на себе у зв'язку з майбутнім підписанням Угоди про асоціацію з Євросоюзом. «Вчора з міністром екології ми були на Закарпатті. Там вирішувалися питання на кордоні, пов'язані з євроінтеграцією, і всі вони були пов'язні з екологією. Ми повинні зробити нашу країну зеленою», - підкреслив він.

В акції у Святошинському лісопарковому господарстві вже взяли участь близько 2,5 тис. осіб. Всім їм роздали пакети з рукавичками, сміттєвими пакетами і пляшкою мінеральної води, а всім бажаючим - граблі та лопати. Наприкінці суботника всіх учасників планують пригостити кашею та чаєм.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

182