Головний тренер збірної Польщі з футболу Вальдемар Форналік має намір взяти реванш за поразку від українців у Варшаві. Про це він заявив журналістам перед вильотом до Харкова для участі у відбірковому матчі ЧС-2014 зі збірною України.

«Тиск відчувається перед кожною грою, але тепер він ще більший, оскільки чекають два відповідальні матчі. Результат зустрічі з Україною може дати нам шанс. Всі пам'ятають останній невдалий матч з українцями, і зараз ми просто повинні перемогти - це найважливіше - і, звичайно, це буде певним реваншем», - сказав тренер.

За його словами, його підопічні зобов'язані виступити на межі своїх можливостей і повинні зіграти набагато краще в обороні. «Ми продовжуємо шукати нових захисників, і я досі не знаю, хто гратиме з Україною, поки я спостерігав за гравцями на тренуваннях», - зазначив Форналік.

Також тренер спеціально відмітив гравця, який виступає в клубі українського чемпіонату «Севастополь», Маріуша Левандовського. «Що стосується Маріуша, він був викликаний, тому що у нас є проблеми на цій позиції. Також це зумовлено тим, що за великим рахунком Маріуш грає за свій клуб у кожному матчі. Звичайно, він знає українців, і це дає нам додаткову перевагу», - підсумував Форналік.

Нагадаємо, 22 березня цього року збірна України з футболу виграла з рахунком 3:1 у Варшаві у команди Польщі у відбірковому матчі чемпіонату світу 2014 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2205