Копальневий районний суд Кемерова виніс вирок 24-річній жінці і визнав її винною в убивстві, яке сталося після сварки через концерт Стаса Михайлова, сказано у повідомленні на сайті обласної прокуратури.

У березні цього року у селищі Промишленовський між дівчиною та її співмешканцем виникла сварка через те, що вона дивилася по телевізору концерт Стаса Михайлова. Чоловік приревнував обвинувачену, почав висловлювати їй загрози і хапати за руки.

Тоді жінка пішла на кухню, взяла ніж і, повернувшись до кімнати, пригрозила, що якщо він не припинить образи, вона його вб'є.

Проте чоловік продовжив висловлювати претензії і докори, і вона завдала йому кілька ударів ножем. Після того, що сталося, швидку допомогу не викликала, оскільки не думала, що поранення серйозні. Вночі потерпілий помер.

У червні суд призначив комплексну психолого-психіатричну експертизу для вирішення питання про те, чи не перебувала підсудна у стані афекту в момент вчинення злочину.

Суд визнав її винною за ч.1 ст.105 КК РФ (вбивство) і призначив покарання у вигляді 6 років 6 місяців позбавлення волі у колонії загального режиму.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

176