Скандальний актор Олексій Панін заявив, що його ніколи не посадять у в'язницю, тому що він улюбленець президента Росії Володимира Путіна.

«Мене не посадять ніколи. Я улюблений актор Путіна. Путін нормальний чоловік. Ну, якщо він дасть розпорядження посадити, значить - посадять. Поки він не давав такого розпорядження», - заявив Панін під час розмови з пранкером Вованом, пише «КП в Україні».

Також скандаліст повідомив, що своєю поведінкою він намагається окультурити Росію.

«Я намагаюся цю країну зробити культурною, людською... Хами, хами ! На кожному розі - хами!», - поскаржився Панін.

Крім того, актор зазначив, що, незважаючи на його бешкети в провінції, в Москві його пускають скрізь: «Тому що в Москві все культурно і дуже по-людськи. Коли ми приїжджаємо у всяке г. .., вони отримують... А потім скаржаться журналістам».

Нагадаємо, міліція Криму відкрила кримінальне провадження за статтею 125 КК України - «умисне легке тілесне ушкодження» після аварії за участю Паніна, яка викликала резонанс у пресі через висловлювання артиста про другого учасника ДТП - кримського татарина.

Пізніше актор приніс вибачення за свої слова, зазначивши, що журналісти спотворили їх суть.

Панін гастролював по Криму з виставою «За двома зайцями». Запланований у п'ятницю в Євпаторії в місцевому театрі показ вистави був скасований. Глядачам повернули гроші за квитки.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

430