З 1 по 20 жовтня фахівці регіональних служб автомобільних доріг та облавтодорів спільно з представниками обласних підрозділів ДАІ МВС, Укрзалізниці, Укртрансінспекції та комунальних організацій проведуть осінній комісійний огляд автомобільних доріг України, повідомляє прес-служба Державного агентства автомобільних доріг «Укравтодор».

У ході огляду створені експертні комісії оцінять стан покриття проїзної частини , узбіч , тротуарів , технічних засобів організації дорожнього руху , автопавільйонів та забезпечення видимості на дорогах як державного, так і місцевого значення.

Крім того , в «Укравтодорі» повідомили , що фахівці перевірять готовність виробничих підрозділів до утримання доріг у зимовий період та їхню готовність до надзвичайних ситуацій у результаті різкого погіршення погодних умов.

«Особливу увагу фахівці приділять аварійно-небезпечним ділянкам доріг, місцям концентрації ДТП , відновленню зовнішнього освітлення , а також належного утримання смуги відведення та придорожніх територій. Виявлені недоліки в утриманні доріг будуть зафіксовані у спеціальних актах огляду, де також буде вказаний комплекс необхідних заходів і терміни їхньої ліквідації», - йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляв ForUm , Президент України Віктор Янукович вважає неприпустимим стан справ, що склався у сфері дорожнього будівництва, зокрема , щодо якості автомобільних доріг загального користування та вулиць і доріг комунальної власності .

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

211