Голова Верховної Ради України Володимир Рибак зустрінеться з парламентською делегацією Кореї. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, під час брифінгу заявив директор департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс.

«На запрошення голови Верховної Ради України Володимира Рибака 6-8 жовтня планується візит до України парламентської делегації республіки Корея на чолі зі спікером Національної асамблеї Канн Чхан Хі», - заявив Перебийніс.

Він розповів, що в рамках візиту заплановано переговори з головою ВР України, зустрічі з вищим керівництвом країни, в ході яких обговорять перспективи двостороннього українсько-корейського співробітництва.

Зокрема, обговорюватимуться питання міжпарламентської взаємодії та торговельно-економічного співробітництва в сільськогосподарській, будівельній та енергетичній сферах.

Перебийніс зазначив, що програмою візиту також передбачено відвідування парламентською делегацією Кіровоградської області та проведення зустрічей з її керівництвом.

Катерина Сухоплещенко,

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

170