Прокуратура Київської області повідомила про підозру колишньому працівникові дорожньо-патрульної служби, підпорядкованого ГУ МВС України в м. Києві, що скоїв аварію, унаслідок якої загинула вагітна жінка. Як повідомляє прес-служба прокуратури Київської області, чоловікові загрожує 8 років в'язниці.

Як нагадують в прокуратурі, 24 червня 2012 р. міліціонер близько 06.30 у м. Вишневе Київської області, керуючи автомобілем «Toyota Camry», порушив правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу і скоїв зіткнення з автомобілем «Hyundai Getz».

Унаслідок аварії жінка, яка була вагітна, отримала численні травми. Важко травмована була доставлена ​​в центральну районну лікарню Києво-Святошинського району, проте врятувати її життя медикам не вдалося.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 2 ст. 286 КК України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого.

За скоєне колишньому міліціонерові загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

178