За час свого ув'язнення Юлія Тимошенко отримала від своїх родичів близько 4 тонн продуктів - свіжих овочів, м'яса, горіхів і фруктів, повідомляє популярний німецький журнал SUPERillu.

Кореспондент видання відвідав Качанівську колонію, а також поспілкувався з першим заступником державної пенітенціарної служби Сергієм Сидоренком.

Як відомо, в німецькій пресі часто критикуються умови утримання головної української ув'язненої, повідомляється про фактичну ізоляцію її від суспільства, а співробітників пенітенціарної служби звинуватили навіть у рукоприкладстві відносно Тимошенко, повідомляють «Версії».

Однак Сидоренко описав іншу картину. За його словами, за час майже дворічного ув'язнення у Тимошенко було 408 відвідувань загальною тривалістю 787 годин і 33 хвилини, у тому числі 323 зустрічі з адвокатами. Непоодинокими були і візити європейських політиків, і її берлінських лікарів з клініки «Шаріте». Юлія Володимирівна харчується зовсім не як решта ув'язнених. Вона регулярно отримує передачі від родичів і час від часу замовляє собі їжу в одному з харківських ресторанів, повідомив кореспонденту SUPERillu Сидоренко.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

230