Ділова газета «Капітал» запустила проект «Особиста Капіталізація», який стане платформою для обговорення актуальних тем і кращих практик українського та міжнародного бізнесу.
 
У 2013-2014 рр. . газета планує провести серію майстер-класів для управлінців на регулярній основі.
 

Першим заходом став майстер-клас для HR- фахівців: «Три секрети про те, як побудувати ефективні навчальні програми в корпорації, підвищити продуктивність праці і вплинути на глобальну конкурентоспроможність» .
 
У ролі тренерів виступили експерти з трьох ключових для української економіки галузей: металургія, сільське господарство та IT. Всього в заході взяли участь більше 70-ти HR-фахівців.
 

За словами генерального директора видавничого холдингу «Ділова преса країни» Іллі Чудновського, ідея проекту «Особиста Капіталізація» є логічним продовженням стратегії розвитку газети «Капітал». «Сьогодні недостатньо бути ресурсом, що генерує новини. Все більшого значення набувають проекти, які спрямовані на створення професійного контенту, які розвивають окремих фахівців і український бізнес в цілому», - заявив Чудновський. У планах видання також запуск унікальних для України рейтингових продуктів вже до кінця 2013 року.

«Питання пошуку і плекання кваліфікованих кадрів об'єднує всі без винятку галузі української економіки. Саме тому перша наша зустріч з бізнес-спільнотою в рамках проекту «Особиста Капіталізація» була присвячена розвитку людського капіталу», - зазначив шеф-редактор газети «Капітал» Олександр Бердинських.

Тема наступної зустрічі, яка пройде у жовтні, «Аутсорсинг: ефективна співпраця».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

241