Київське «Динамо» та харківський «Металіст» виграли свої матчі 1/16 фіналу Кубка України з футболу. Харків'яни в гостях обіграли ПФК «Олександрію» - 4:1 , а кияни вдома були сильнішими від донецького «Металурга» - 3:2.

Харківський клуб не зміг в основний час обіграти більш ніж скромного суперника. На гол Дієго Соуза відповів точним ударом Андрій Запорожан. Але в додатковий час харків'яни за 30 хвилин забили три голи - відзначилися Володимир Гоменюк, Марко Девіч (з пенальті ) і Дієго Соуза, повідомляє «УНІАН».

Кияни, хоч і виграли в основний час, але, як вже звикли вболівальники «Динамо» останнім часом, зробили це з великими труднощами. Рахунок відкрив точним ударом з пенальті Олег Гусєв, але на початку другого тайму Микола Морозюк зрівняв рахунок. Після цього Андрій Ярмоленко зробив дубль упродовж 6-ти хвилин, але інтригу грі повернув точний удар Сергія Болбата. І все таки, «Динамо» втримало мінімальну перевагу - 3:2.

Також у наступний раунд вийшли «Авангард» з Краматорська ( обіграв луганську «Зорю» - 3:1) , «Тернопіль» ( обіграв «Полтаву» - 4:3) і черкаський «Славутич» ( обіграв сімферопольську «Таврію» - 3:1).

Як повідомлялося, раніше в 1/8 фіналу турніру вийшли одеський «Чорноморець» , дніпропетровський «Дніпро» , київський «Арсенал» , запорізький « Металург» , «Шахтар» зі Свердловська , МФК «Миколаїв» і чернігівська «Десна».

Пізніше ввечері завершаться ще три матчі , а в четвер , 26 вересня, відбудеться остання 16-а гра цього етапу Кубка України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

178