Існує «явна ймовірність», що один з бойовиків, що вижили, ховається всередині торгового центру, оскільки пошуки тіл тривають.

«Існує велика ймовірність, що хтось міг вижити. Один з бойовиків міг бути всередині. Деякі джерела кажуть, що операція з виявлення тіл просувається в глиб будівлі», - повідомляє Skуnews .

У Кенії розпочався триденний траур за жертвами теракту в Найробі, а влада намагається витягти тіла загиблих, що знаходяться всередині ТЦ.

Як раніше повідомляв ForUm, серед загиблих унаслідок нападу на торговий центр Westgate в столиці Кенії Найробі були, принаймні, 18 іноземців.

У телевізійному виступі президент Ухуру Кеніятті сказав, що серед загиблих також шість співробітників сил безпеки. Оголосивши про закінчення облоги, він зазначив, що п'ятьох бойовиків було вбито, 11 підозрюваних заарештовано. Оскільки обстеження території торгового центру триває, кількість загиблих може збільшуватися.

Нагадаємо, терористи захопили торговий центр вдень, 21 вересня. У момент атаки в центрі перебувало близько тисячі покупців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

142