Громадянку Великобританії Саманту Льютуейт, відому як «біла вдова», підозрюють у масовому вбивстві в торговому центрі столиці Кенії Найробі, пише Sky News.

Однак Міністерство закордонних справ країни заперечує, що веде розслідування у справі британки, яка є вдовою одного з виконавців терактів у лондонському метро у 2005 році.

Як повідомляється, біла жінка в паранджі була помічена під час нападу на торгово-розважальний комплекс у столиці Кенії, вигукували бойовикам розпорядження на арабській мові.

«Я бачив фотографію білої жінки в масці і зі зброєю. Ми знаємо, що вона була в цьому районі. Вона була пов'язана з низкою терактів у Східній Африці, і вони намагалися захопити її. Важко сказати, чи дійсно це вона», - повідомив головний кореспондент Sky News.

У той же час кенійська поліція розшукує Льютуейт за підозрою її в скоєнні теракту .

Як раніше повідомляв ForUm, терористи захопили торговий центр вдень, 21 вересня. У момент атаки в центрі перебувало близько тисячі покупців.

Співробітники силових структур Кенії звільнили майже всіх заручників, які перебували в будівлі торгового центру в столиці Кенії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

237