Сьогодні вночі , 23 вересня, у Львівській області в пункті пропуску «Краковець» працівники митного поста затримали найбільшу з початку року контрабанду сигарет , повідомляє прес-служба ГУ Міністерства доходів і зборів в області.

Для митного контролю в напрямку виїзду з України були подані документи , згідно з якими фізична особа-підприємець з Житомирської області перевозив на адресу одного із підприємств Республіки Польща вантаж «будівельні конструкції з соснових брусів».

Однак у митників виникли сумніви щодо правдивості цієї інформації, тому автомобіль був направлений для поглибленого огляду.

У боксі поглибленого огляду транспортних засобів загальна оглядова група митників та прикордонників виявила у дерев'яних брусах сигарети. Вони були приховані у спеціально виготовлених нішах. За попередніми даними, у схованках було близько 120 тис. пачок сигарет. Точна вартість і кількість контрабанди буде встановлена ​​додатково. В даний час працівники митного поста проводять документування порушення митних правил.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

252