Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю Одеської області знешкодили організовану злочинну групу, учасники якої причетні до скоєння низки вбивств, розбійних нападів та крадіжок. Про це повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю УБОЗ ГУМВС України в Одеській області.

До складу угруповання входили шестеро осіб, у віці від 22 до 32 років, двоє з яких - громадяни іноземних держав.

Встановлено, що у травні поточного року зазначені особи з корисливих мотивів скоїли умисне вбивство одеситки. Потрапивши до будинку, де вона працювала прибиральницею, зловмисники напали на нещасну. Жінка, як могла, захищалася, але не витримала тортур і від отриманих тілесних ушкоджень померла.

А вже в липні вони скоїли розбійний напад на будинок, розташований в селі Біляївського району області, під час якого вбили його господаря.

Крім цього, слідством встановлено, що на рахунку зловмисників є ще й квартирна крадіжка, що сталася на початку вересня. Цього разу їхньою жертвою став житель одного з сіл Білгород-Дністровського району області.

За всіма фактами скоєних злочинів були розпочаті кримінальні провадження.

У результаті проведення низки слідчо-розшукових заходів зловмисники були затримані. Нині за рішенням слідчого судді Приморського районного суду м. Одеси затриманим на період досудового розслідування обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

214