Віце-прем'єр-міністр України Юрій Бойко очолив Міжвідомчу робочу групу високого рівня, яка займеться аналізом роботи галузей економіки в умовах зони вільної торгівлі з Європейським Союзом. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, відкриваючи засідання уряду, заявив прем'єр-міністр Микола Азаров.

«За результатами численних дискусій з представниками промисловців, підприємців, роботодавців та профспілок, науковими експертами, остання така зустріч, до речі відбулася буквально в минулий понеділок, я доручив створити під головуванням віце-прем'єр-міністра України Юрія Бойка Міжвідомчу робочу групу високого рівня з залученням народних депутатів України, представників роботодавців, промислових асоціацій, галузевих профспілок з метою постійного аналізу роботи наших галузей економіки в умовах зони вільної торгівлі та напрацювання спільних пропозицій щодо сталого розвитку української економіки», - зазначив він.

За словами прем'єра, вже сьогодні уряд розгляне перші пропозиції, розроблені Міністерством промислової політики, Міністерством аграрної політики та продовольства, Міністерством економічного розвитку і торгівлі.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні, 18 вересня, Кабінет Міністрів затвердив проект Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

30 серпня Президент України Віктор Янукович запевнив, що Україна виконає умови, необхідні для підписання Угоди про асоціацію.

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом сприятиме послідовному руху країни до європейської якості життя.

15 травня поточного року Європейська комісія схвалила проект рішення Ради ЄС про підписання Угоди про асоціацію з Україною.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

201