Єгипетські силовики заарештували одного з найактивніших членів організації «Брати-мусульмани», її офіційного представника Джихада аль-Хаддада, повідомляють місцеві ЗМІ.
Разом з аль-Хаддадом, що ховався в одній з квартир на сході Каїра, були затримані ще троє високопоставлених членів руху, у тому числі колишній губернатор провінції Кальюбія.
Раніше єгипетськими спецслужбами були заарештовані духовний лідер «Братів-мусульман» Мухаммед Бадіа, двоє його заступників і десятки інших високопоставлених функціонерів ісламістської організації, повідомляє РІА «Новини».

Нагадаємо, 14 серпня сили єгипетського МВС спільно з підрозділами армії почали розгін наметових таборів прихильників поваленого військовими екс-президента Мухаммеда Мурсі. Жертвами заворушень стали кілька сотень людей, поранення отримали близько чотирьох тисяч.

Пізніше прихильники Мурсі з числа «братів-мусульман» розпочали нові протестні ходи, на які армія відповіла стріляниною і жорстким розгоном мітингувальників.

Відносно керівництва організації, як і поваленого єгипетського президента Мухаммеда Мурсі, ведеться кримінальне розслідування за звинуваченнями у шпигунстві, підбурюванні до насильства і нанесенні серйозного збитку економіці держави.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

410