Учора, 16 вересня, в Дніпропетровську на території підприємства ВАТ «Дніпроважмаш» сталося руйнування даху покрівлі будівлі виробничого цеху, унаслідок чого були травмовані дві людини, одна з яких померла.

Встановлено, що на зазначеному підприємстві, в цеху ливарно-механічного виробництва тюбінгів, під час виконання робіт з очищення даху цеху від шламу сталося руйнування покрівлі цеху, унаслідок чого п'ятеро працівників зазначеного підприємства впали з висоти близько 12 метрів.

Унаслідок падіння 29-річний робітник і 38-річний формувальник, які не були закріплені страховими поясами, отримали тілесні ушкодження. Через отримані травми тіла і голови 38-річний потерпілий цього ж дня помер у реанімаційному відділенні лікарні ім. Мечникова.

Інший потерпілий зараз перебуває в міській лікарні із забоєм грудної клітини та переломом лівого передпліччя. За фактом порушення правил безпеки при виконанні робіт з підвищеною небезпекою на виробництві, що спричинили загибель людини, розпочато кримінальне провадження за ознаками складу кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.272 Кримінального кодексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

266