У Єнакієвому, на вулиці Айвазовського, 15, впавши з недобудованої багатоповерхівки, вижив десятирічний хлопчик. З травмами голови і грудної клітки він доставлений у реанімаційне відділення міськлікарні.

За інформацією каналу ТРК «Юніон», хлопчик разом з другом грав у хованки на дев'ятому поверсі. Він вийшов на балкон, оступився і впав.

«Дізналися про те, що він впав, коли під'їхала «швидка». Ні криків, ні шуму - нічого не було. Лікар, насамперед, запитав його: «Як ти впав?» Він каже: «Зверху впав». «Може, тебе хтось штовхнув?» Він сказав: «Ні, я сам впав», - повідомили сусіди. Дитина була у свідомості.

«З травмами голови і грудної клітки хлопчик поступив у реанімаційне відділення. Його відключили від апарату штучної вентиляції легенів. Дихає він самостійно, його стан стабільний», - зазначили медики.

«Виїздом слідчо-оперативної групи підтвердилося, що хлопчик, учень НВК №6, впав через власну необережність з висоти 10-поверхового будинку на вулиці Айвазовського», - заявила Ірина Нестерук, слідчий єнакіївської міліції.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

211