Представник Президента України в парламенті Юрій Мірошниченко позитивно оцінив голосування депутатів за євроінтеграційні закони на минулому пленарному тижні. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив під час засідання Погоджувальної ради.

«Євроінтеграція стала об'єднуючим фактором, який спонукав партії більшості і опозиції працювати узгоджено», - заявив він.

Крім того, Мірошниченко зазначив, що до порядку денного цього пленарного тижня внесено всього два президентські законопроекти. Також він закликав депутатів розглянути на цьому тижні ще 7 законопроектів Глави держави.

Як раніше повідомляв ForUm, 5 вересня Верховна Рада прийняла в першому читанні і за основу євроінтеграційний законопроект про внесення змін до деяких законів, що стосуються виконання судових рішень.

Крім того, 5 вересня Верховна Рада прийняла в першому читанні за основу урядовий законопроект щодо так званого європакету №2105а про внесення змін до Митного тарифу України, затвердженого Законом України «Про Митний тариф».

Катерина Сухоплещенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

207