На цьому тижні Верховна Рада розгляне 70 питань, включаючи три євроінтеграційні законопроекти. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, голова парламенту Володимир Рибак заявив в ході засідання Погоджувальної ради ВРУ.

Він повідомив, що три євроінтеграційні законопроекти заплановано розглянути в другому читанні у четвер. Це проект закону про внесення змін до деяких законів України щодо виконання судових рішень, проект закону про внесення змін до Митного тарифу України та проект закону про Громадське телебачення і радіомовлення України.

Крім того, у четвер, за словами Рибака, парламент має розглянути два невідкладні президентські законопроекти. Зокрема, проект закону про внесення змін до статті 98 Конституції України (щодо повноважень Рахункової палати), а також проект закону про ратифікацію Угоди (у формі обміну листами) між Україною та Організацією Північноатлантичного договору про участь України в операції «Океанський щит».

Нагадаємо, 9 вересня голова Верховної Ради України Володимир Рибак повідомив, що парламент ухвалить законопроекти, необхідні для підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом, на початку жовтня.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

260