Депутат конгресу штату Мічоакан у Мексиці був убитий у місті Морелія - під час інтерв'ю його кілька разів ударили мачете.

За даними прокуратури штату , трагедія сталася , коли депутат від опозиційної Партії демократичної революції Осбальдо Лукатер давав інтерв'ю у салоні своєї машини місцевому журналістові. За кермом сидів брат депутата , пише РІА «Новости».

У цей момент до автомобіля підійшли кілька людей , витягли трьох чоловіків, які перебували в салоні, і змусили їх лягти на землю. Пограбувавши своїх жертв, злочинці завдали їм кілька ударів мачете .

Лукатер помер по дорозі в лікарню , його брат і журналіст отримали поранення , проте їхньому життю зараз нічого не загрожує.

У штаті Мічоакан ось уже впродовж кількох місяців спостерігається неспокійна обстановка , пов'язана з активністю наркокартелю «Лицарі ордену тамплієрів». Злочинці влаштовували напади на поліцейські конвої , у сутичках загинули десятки людей.

Як зазначають місцеві ЗМІ, вбитий депутат неодноразово публічно засуджував атмосферу насильства у кількох районах штату, за що йому надходили анонімні погрози.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

580