У співпраці з іншими країнами і об'єднаннями Україна відстоює національні інтереси. Про це під час спілкування з жителями Луцька після відвідування клінічної лікарні лікувально-діагностичного центру Волинської обласної заявив Президент України Віктор Янукович, повідомляє прес-служба Глави держави.

«Ми не зацікавлені будувати стіни , ми не зацікавлені шукати ворогів. Ми хочемо мати друзів», - підкреслив Президент.

Він також підкреслив , що Україна буде і надалі йти шляхом модернізації та розвитку. «Ми вже відчули свої сили , за рахунок яких ми будемо далі розвивати державу і потім покращувати життя людей. Держава буде сильнішою, нас будуть поважати у світі , і ми це робимо і будемо робити», - сказав він.

У той же час , за його словами , незважаючи на складну економічну ситуацію , продовжують рости соціальні стандарти , пенсії , заробітні плати . Янукович висловив надію , що така тенденція збережеться і в майбутньому.

« Покращення життя людей глибоко пов'язане з матеріальним становищем кожної людини , родини», - сказав Янукович.

Він нагадав , що така політика реалізується в країні , починаючи з 2010 року. «Ми також повинні робити все , щоб літні люди , які все життя працювали в різних галузях , на виробництві , на селі , щоб вони постійно бачили , що держава про них піклується», - сказав Янукович.

Нагадаємо, 9 вересня Президент Віктор Янукович заявив , що Україна не повинна протиставляти співпрацю на європейському напрямі і відносини з євразійською спільнотою.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

336