На забезпечення правопорядку під час святкування Дня міста у Житомирі направлять додаткові наряди міліції , повідомляє відділ зв'язків з громадськістю обласного управління міліції.

Святкові заходи заплановані на 5-8 вересня.

«На охорону громадського порядку планується залучити близько 200 співробітників міліції , серед яких інспектори ДАІ , міліціонери патрульної служби , роти міліції особливого призначення «Беркут» , УДСО та військовослужбовці внутрішніх військ , а також близько 2 десятків представників громадських формувань з охорони громадського порядку» , - йдеться у повідомленні.

У їхні основні завдання буде входити забезпечення правопорядку в місцях масового відпочинку житомирян та гостей міста під час проведення розважальних заходів , організація безпеки учасників дорожнього руху , запобігання крадіжок і грабежів у громадських місцях , недопущення проявів хуліганства , порушень антиалкогольного законодавства та інших можливих правопорушень .

Для швидкого реагування на заяви і повідомлення громадян створені додаткові слідчо-оперативні групи Богунського , Королівського райвідділів міліції та обласного апарату УМВС України в області.

Також у приміській і лісопарковій зонах обласного центру охорону громадського порядку будуть проводити кавалерійські наряди батальйону патрульної служби УМВС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

253