Сьогодні, 3 вересня , в Алчевську Луганської області знайдене тіло зґвалтованої і вбитої 14-річної школярки, повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

О 02:40 в Алчевський МВ ГУМВС надійшло повідомлення від подружжя Б. про те , що ними у підвальному приміщенні недобудованого будинку, розташованого по вулиці Сарматська, виявлено труп їхньої дочки.

Попереднім оглядом на трупі виявлено тілесні ушкодження та відсутність нижньої білизни.

Згідно зі свідченнями батьків , їхня дочка пішла в школу 2 вересня о 08:00. Приблизно о 12:30 з нею востаннє по мобільному телефону спілкувався батько. Після цього донька на зв'язок не виходила.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками складу кримінального злочину, передбаченого п.10 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство поєднане зі зґвалтуванням або насильницьким задоволенням статевої пристрасті неприродним способом).

Для здійснення процесуального керівництва попереднім розслідуванням призначена група прокурорів. З метою швидкого, повного та неупередженого розслідування зухвалого злочину прокурором дано вказівки у порядку ст.36 КПК України.

В даний час вживаються заходи щодо встановлення всіх обставин події. Розслідування перебуває на особистому контролі прокурора області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

396