Розгляд у парламенті проблем торгових відносин України і Російської Федерації може тільки нашкодити ситуації. Як передає кореспондент ForUm'у , про це у ході погоджувальної ради заявив глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«Не зовсім доцільно розглядати у п'ятницю у парламенті ситуацію з нашими товарами на кордоні з РФ. Якщо ми хочемо пошуміти з цього питання і загострити ситуацію , то ми можемо це зробити», - заявив він.

Глава фракції ПР вважає , що рішенням даних проблем повинні займатися фахівці , а не парламентарі . «У нас ще не використані всі майданчики ( вирішення питання - Ред.)», - сказав він.

Єфремов повідомив , фракція ПР вважає за доцільне у п'ятницю заслухати інформацію Міністерства регіонального розвитку , будівництва та житлово-комунального господарства про підготовку ЖКГ до зими, а також Міністерства енергетики та вугільної промисловості про забезпечення газом енергопідприємств та функціонування газотранспортної системи України .

Він також проти розгляду питання , запропонованого опозицією , щодо проекту держбюджету на 2014 рік. За словами Єфремова , макропоказники на 2014 рік будуть оприлюднені відповідно до закону про держбюджет, і недоцільно робити це двічі.

Як повідомляв ForUm , опозиційні фракції Верховної Ради України вважають за доцільне у п'ятницю , 6 вересня , у ході Години запитань до уряду розглянути проблеми у російсько-українських відносинах . Також представники опозиції у ВРУ вважають , що уряд повинен озвучити парламентаріям основні показники держбюджету на 2014 рік.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

146