Найближчі відбіркові матчі Чемпіонату світу 2014 року за участю збірної України з футболу розсудять ірландець і португалець . Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України .

Зокрема , матч зі збірною Сан-Марино , який відбудеться 6 вересня у Львові , розсудить Ніл Дойл із Ірландії. Допомагати головному арбітру будуть асистенти Марк Гевін і Дермот Броутона. Четвертий арбітр - Падрейг Саттон . 35-річний Дойл проводить міжнародні матчі з 2011 року. Шляхи ірландського арбітра зі збірною України ще не перетиналися.

На матч зі збірною Англії , запланований на 10 вересня на НСК «Олімпійський» , призначений арбітр із Португалії Педру Проенса . Асистентами на лініях у цьому матчі будуть Бертіні Міранда і Жозе Тріга . Четвертий арбітр - Дуарте Гомеш . 42-річний Проенса - арбітр ФІФА з 2003 року. Цей рефері працював на відбірковому поєдинку ЧС-2006 між збірними Казахстану і України (1:2).

Проенса двічі працював на матчах збірної Англії , один із яких - на чемпіонаті Європи 2012 року. Команда Роя Ходжсона у серії пенальті у чвертьфіналі турніру програла Італії , а у червні цього року у товариському матчі зіграла внічию з бразильцями.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1050