Прем'єр-міністр України Микола Азаров відбув з робочим візитом до Російської Федерації, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

Програмою робочого візиту заплановано зустріч з головою уряду Російської Федерації Дмитром Медведєвим у форматі віч-на-віч та у розширеному складі. Сьогодні ввечері Азаров повернеться до Києва.

Як раніше повідомляв ForUm, 22 серпня президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що Митному союзу у разі асоціації України з ЄС доведеться вжити захисних заходів.

22 серпня Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ повідомив, що виконком СНД готовий сприяти врегулюванню митних ускладнень, які виникли між Україною і Російською Федерацією.

23 серпня Виконавчий комітет СНД спростував інформацію про те, що розсилав якогось листа з приводу проблем на митниці між Росією і Україною.

Російська митниця з 14 серпня посилила контроль за вантажами практично всіх українських експортерів.

Європейська комісія закликала Україну і Росію якнайшвидше врегулювати торговий спір згідно з правилами та зобов'язаннями Світової організації торгівлі.

Європейський Союз називає неприйнятними будь-які економічні загрози з боку Росії на адресу України, пов'язані з можливим підписанням Угоди про асоціацію з ЄС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

200