Наступне засідання Київради відбудеться приблизно через місяць. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, заявила під час прес-конференції голова Постійної комісії Київради з питань гуманітарної політики Алла Шлапак.

«Київська міська рада має збиратися не рідше ніж раз на три місяці. Це передбачено законом, і ми будемо його виконувати. Тому наступне засідання відбудеться приблизно у вересні. Згідно з регламентом, конкретна дата визначається за два тижні до сесії. Тому як секретар Київради і голови фракцій вирішать, тоді воно і відбудеться. Конкретної дати ще немає», - сказала вона.

Шлапак додала, що очолювана нею комісія повинна винести на розгляд наступного засідання більше 10 проектів рішень.

У свою чергу, голова Постійної комісії Київради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Юрій Бондар зазначив, що на наступній сесії Київради будуть розглянуті земельні питання і питання власності, а також ті проекти рішень, які не були розглянуті на засіданні у липні.

Нагадаємо, вчора секретар Київської міської ради Галина Герега через 15 хвилин після відкриття закрила 12 сесію Київради шостого скликання.

Дарина Шварцман,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

196