ПриватБанк запровадив новий безкоштовний короткий номер 3700 для дзвінків клієнтів у Сервісний центр з мобільних телефонів. Про це повідомив у своєму блозі на сторінці банку у Facebook маркетинг-директор ПриватБанку Дмитро Дубілет.

За його словами, клієнти зможуть вільно дзвонити в банк як за коротким мобільним номером, так і вже звичним «довгим» номером підтримки 0800500 003.

«Найчастіше наші клієнти зв'язуються з колл-центром саме з мобільних телефонів, тому ми вирішили додати більш простий і зручний короткий номер служби підтримки, - каже маркетинг-директор ПриватБанку Дмитро Дубілет. - Крім того, це дозволить істотно підвищити якість обслуговування клієнтів і скоротити час розмови, адже якщо клієнт дзвонить зі свого мобільного, оператору не потрібно буде витрачати час на ручний пошук клієнта в базі».

Всі дзвінки з мобільних телефонів на номер клієнтської підтримки ПриватБанку 3700 будуть для клієнтів безкоштовними. На сьогодні сервісний центр ПриватБанку щодня приймає понад 110 тисяч дзвінків клієнтів, при цьому більше 70% клієнтів зв'язуються з банком саме з мобільних телефонів.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

174