Щоб уникнути транспортного колапсу у вересні, київська влада планує перевести ремонт проспекту Перемоги в нічний режим. Про це сказав сьогодні журналістам голова КМДА Олександр Попов.

«Ми розглянемо це питання. Щоб не було додаткових незручностей, я маю на увазі на проспекті Перемоги, всі роботи ремонтні ми переведемо в нічний режим. Таке завдання поставлене сьогодні. І це має бути система, ми хочемо, щоб у постійному режимі так було», - сказав Попов.

Також Попов повідомив, що найближчим часом планується розглянути плани і графіки щодо ремонту проспекту. «Вирішимо питання, що ми встигнемо зробити цього року і в які строки. Безумовно, весь проспект не зробимо», - констатував він, повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

Попов також подякував підрядній організації, яка працює на проспекті Перемоги: «Вони сьогодні без наших бюджетних коштів виконали такий обсяг робіт».

Що стосується ремонту інших доріг, зокрема в спальних районах міста, де вони в жалюгідному стані, Попов зазначив, що зараз ведуться переговори з урядом про виділення 100 млн грн. «Може, не 100 мільйонів, але значну суму ми отримаємо і завершимо у вересні роботи», - сказав він.

Нагадаємо, Києву з наступного тижня передрікають транспортний колапс, оскільки завершується період відпусток, а головні транспортні артерії міста досі ремонтують: розв'язка на Поштовій площі готова наполовину, для проїзду автотранспорту закриють вулицю Сагайдачного на Подолі, ведуться роботи на проспекті Перемоги і на Окружній дорозі. Скоро також повинні почати реконструкцію розв'язки на Ленінградській площі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

169