У центрі Києва, де під будівлею Київради сьогодні вранці, 19 серпня, в день проведення сесії Київради проходили масові акції протесту столичних бюджетників, представники партії «Батьківщина» влаштовували провокації.

Як стало відомо «Оглядачу» з власних джерел, представники «Батьківщини» привели під столичну мерію 6-7 чоловік спортивної зовнішності.

Хлопці знімали одяг і показували журналістам наколки. При цьому вони запевняли, що на мітинг їх привела Партія регіонів.

Нагадаємо, 9 серпня Окружний адміністративний суд Києва визнав наявність владних повноважень у Київської міської ради в цілому, її депутатів, а також секретаря Київради.

Столичні бюджетники, які незадоволені блокуванням роботи Київради, через що не було вирішено питання про муніципальні надбавки для працівників соцсфери, в день проведення засідання Київради, 19 серпня, вийшли на масові акції протесту.

У київській міліції заявили, що 19 серпня під час проведення мітингів біля будівлі Київради буде посилена охорона громадського порядку.

Правоохоронці нагадали, що учасники масових заходів під час їх проведення зобов'язані дотримуватися громадського порядку, виконувати всі законні вимоги працівників міліції та інших посадових осіб, які здійснюють функції щодо дотримання порядку.

Учасникам заходів забороняється мати при собі зброю та інші засоби, призначені для фізичного ушкодження, а також вибухові, займисті, отруйні та інші небезпечні речовини, засоби наглядної агітації, які принижують честь і гідність інших осіб.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

130