Попередня сума збитку, завданого внаслідок вибуху газу в житловому будинку у Луганську на вул. Шевченка, 4, становить 2,5 млн грн, повідомили в прес-службі Луганської міської ради з посиланням на мера міста Сергія Кравченка.

«У місті буде створено комісію, яка обстежить будівлю, оцінить збиток і буде прийматися рішення про надання матеріальної допомоги. Попередній збиток становить 2,5 мільйона гривень, уточнив він і додав, що «загиблих поховають за рахунок коштів міської ради».

Разом з тим, згідно з повідомленням створеної комісії з розслідування причин інциденту, належить ще зробити остаточну оцінку збитку. Тільки після цього буде прийнято рішення про надання матеріальної допомоги постраждалим.

Нагадаємо, 11 серпня у Луганську в багатоповерховому будинку на вулиці Шевченка, 4 стався вибух. За попередніми даними, причина трагедії - вибух побутового газу.

Причина вибуху встановлюється. За фактом події правоохоронними органами проводиться розслідування.

Перший заступник Луганського міського голови Маноліс Пілавов заявив, що всі постраждалі під час вибуху будуть забезпечені тимчасовим житлом.

Прокуратурою Луганської області розпочато процесуальні дії досудового розслідування.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

188