За фактом зникнення безвісти громадянина РФ Станіслава Тищенка, який 6 серпня не повернувся на базу під Севастополем з гори Куш-Кая, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (вбивство) КК України. Про це повідомляє сектор по зв'язках з громадськістю УМВС України в Севастополі.
 
Згідно з повідомленням, співробітники севастопольської міліції проводять оперативно-слідчі дії, спрямовані на встановлення місцезнаходження Тищенка, 1994 року народження.
 

Як зазначається, 31 липня Станіслав приїхав у Севастополь з Бєлгородської області зі своїми друзями на відпочинок. Оселившись на одній з баз відпочинку, Тищенко з першого дня агітував друзів піднятися на гору Куш-Кая. Розпитавши про маршрут сходження на гору, Станіслав в останній день перед від'їздом зважився на сходження. Прихопивши з собою в рюкзак пляшку з водою, мобільний телефон і фотоапарат юнак пішов у гори і не повернувся.
 
Його знайомі, втративши з ним зв'язок, того ж вечора, 6 серпня, звернулися за допомогою до рятувальників у Севастополі. Ті у свою чергу повідомили працівникам міліції.
 

За ніч було обстежено стежки, про які розповіли Станіславу відпочивальники, і прилегла до них територія. Наступного дня в районі «Турецької галявини» гори Куш-Кая велися активні розшукові заходи, в яких взяли участь понад 70 правоохоронців.

Станом на 17.00 8 серпня обстежені передгір'я гір Куш-Кая, Самналіх-Бурун, Кокія-Кая, Малташ-Бурун, ущелина Котел-Дере. Загальна кількість опитаних осіб склала 267. З боку берегової лінії від Балаклавської бухти до урочища Батіліман також була обстежена прибережна смуга. Поки ці заходи результатів не принесли.

Як повідомлялося, в Криму шукають жителя російського міста Старий Оскол, який 6 серпня пішов у піший похід на гору Куш-Кая і не повернувся, повідомляє прес-служба ДСНС.

Нагадаємо, росіянка Тетяна Сидорова пропала на горі Куш-Кая 12 червня.

За фактом зникнення безвісти Сидорової Тетяни відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (вбивство) КК України.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

198