Морські піхотинці Чорноморського флоту Росії почали двомісячні навчання на морському десантному полігоні Опук у Криму, під Феодосією. Про це повідомив представник ЧФ РФ капітан другого рангу Микола Воскресенський.

«Особовий склад окремої бригади морської піхоти Чорноморського флоту приступив до виконання завдань двомісячного польового виходу на морському десантному полігоні Опук під Феодосією. Частина особового складу та гусенична техніка доставлені на полігон великими десантними кораблями ЧФ, а колісна техніка прибула своїм ходом, проробивши 350-кілометровий марш із Севастополя. Силами передової групи забезпечення на полігоні розгорнуто наметовий табір, обладнана стоянка для бронетехніки і автотранспорту, пункт боєпостачання і місця для зберігання зброї», - сказав він.

Всього в навчаннях, які завершаться у вересні, беруть участь понад 600 осіб і понад сто одиниць техніки, пише РІА «Новости».

«До участі у польовому виході залучені гаубичний самохідний артилерійський дивізіон, десантно-штурмовий батальйон, батальйон матеріально-технічного забезпечення, мінометна батарея, інженерно-десантна рота, рота зв'язку, а також медичний підрозділ», - додав Воскресенський.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

149