Прем'єр-міністр України Микола Азаров привітав спортсменів-інвалідів з вадами слуху з успішним виступом на XXII літніх Дефлімпійських іграх, які проходили в м. Софія (Болгарія) 25 липня - 4 серпня 2013 р. Про це повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«XXII літні Дефлімпійські ігри у Софії були найуспішнішими за всю історію участі українських спортсменів у Дефлімпійських іграх, адже українські спортсмени завоювали рекордну кількість медалей. За кожною з них - величезні зусилля, сила духу, непереборне бажання самореалізуватися, досягати вершин наперекір усім випробуванням долі. Своїми спортивними досягненнями ви ще раз підтвердили здатність українців до перемоги, незважаючи на всі труднощі і перепони», - зазначив Азаров.

Прем'єр-міністр побажав спортсменам та їхнім тренерам міцного здоров'я, успіхів у житті, волі до перемоги та нових спортивних досягнень.

«Національна дефлімпійська збірна команда України у складі 191 спортсмена гідно представила Україну на XXII літніх Дефлімпійських іграх і продемонструвала результати високого рівня, склавши гідну конкуренцію збірним командам країн - лідерів дефлімпійського руху», - підкреслив глава уряду.

Нагадаємо, за підсумками участі у XXII літніх Дефлімпійських іграх наші спортсмени посіли друге місце в загальному командному заліку, поступившись лише збірній команді Російської Федерації. Сенсаційно високим результатом української дефлімпійської збірної стало отримання 88 медалей: 21 золота, 30 срібних і 37 бронзових.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

439