У смт Чорноморське невідомий на місцевій автостанції відкрив стрілянину із пневматичного пістолета по автомобілю таксі, повідомляє сектор зв'язків з громадськістю Управління МВС в АР Крим.

До міліції звернулися місцеві таксисти, вказавши на пасажира автобуса, який відправлявся у Євпаторію.

«П'яний чоловік на очах у всіх умовляв свою колишню дівчину повернутися до нього, а коли вона навідріз відмовилася, став їй погрожувати, розмахуючи, як їм здалося, пневматичним пістолетом. Вирвавшись із обіймів, дівчина швидко сіла у таксі і поїхала. Коли автомобіль від'їжджав від автостанції, екс-бойфренд почав стріляти по ньому, але промахнувся», - повідомили у міліції.

Наряд ДСО, що підоспів, затримав відправлення автобуса і стрілка, який намагався втекти з місця події.

«Під кріслом, де сидів зловмисник, міліціонери знайшли предмет, схожий на пневматичний пістолет, який той «забув», виходячи із автобуса і залишивши собі тільки кобуру», - розповів начальник УДСО при ГУ МВС України в АР Крим полковник міліції Олег Гронь.

Встановлено, що 32-річний житель Євпаторії приїхав у Чорноморське з'ясувати стосунки зі своєю колишньою співмешканкою.

У даний час за даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.129 Кримінального кодексу України - загроза вбивством. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді арешту на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 2 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

179