Слідче управління Київської обласної міліції закрило розслідування кримінального провадження за фактом ДТП за участю композитора і музичного продюсера Костянтина Меладзе.

Про це кореспонденту ForUm'у повідомила представник прес-служби міліції Київської області Юлія Сінчак.


«Міліція завершила розслідування і закрила провадження», - сказала вона.
 

Сінчак також додала, що зараз матеріали передані в обласну прокуратуру для перевірки законності закриття кримінального провадження.
 
Представник прес-служби не прокоментувала причини і подробиці закриття провадження, посилаючись на той факт, що поки документи знаходяться в прокуратурі, деталі справи не розголошуються.
 

«Обласна міліція не знайшла в діях Меладзе складу злочину. Більше того, експертизи показали, що він зробив усе можливе, щоб уникнути зіткнення. Поки прокуратура займається цією справою, я не можу розголошувати подробиці», - уточнила вона.

При цьому в прес-службі прокуратури зазначили, що перевірка законності закриття провадження міліцією буде здійснюватися протягом 20 днів. Після цього терміну можна буде дізнатися про деталі справи.

Як повідомляв ForUm, увечері 27 грудня 2012 р. в Київській області, рухаючись у напрямку Києва, водій автомобіля «Лексус» поблизу транспортної зупинки «П'ятихатки» вчинив наїзд на пішохода. 30-річна жінка загинула на місці події. За кермом автомобіля перебував український композитор і музичний продюсер Костянтин Меладзе.

Було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту).

Ольга Каретникова,

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

603