Одним із автомобілів, що потрапили вчора у ДТП на 228-му км автодороги Р-66 «Деміне-Олександрівка-Лисичанськ-Луганськ», керував 29-річний старший оперуповноважений Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУ МВС України в Луганській області.

Про це повідомляє сектор зв'язків з громадськістю обласного управління МВС. «О 20:20 сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів ВАЗ-2109 під керуванням 51-річного жителя міста Попасна та службового автомобіля ВАЗ-21093 під керуванням старшого оперуповноваженого УБНОН ГУМВС України у Луганській області», - йдеться у повідомленні.

Співробітники міліції поверталися у місто Луганськ після проведення оперативно-розшукових заходів.

За попередніми висновками, ДТП сталося через порушення водієм автомобіля ВАЗ-2109 правил дорожнього руху, який здійснював розворот у невстановленому місці без урахування дорожньої обстановки та погодних умов.

Внаслідок ДТП на місці загинули 4 особи (водій та пасажир автомобіля ВАЗ-2109 та пасажири автомобіля ВАЗ-21093 - заступник начальника УБНОН ГУМВС України у Луганській області, 1973 р.н., і представник МВС України).

Водій автомобіля ВАЗ-21093 перебуває у реанімації у тяжкому стані.

Цей факт зареєстрований в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч.3 статті 286 КК України. Прокуратурою області проводиться досудове слідство.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

337