Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул не сходить зі шпальт місцевих газет.

Про це на сайті «Mediasapiens» пише голова Сумського прес-клубу, координатор проекту з моніторингу регіональних ЗМІ Алла Федорина.

Вона зазначила, що кілька регіональних видань, зокрема, «Данкор» і «Панорама», завели під Вілкула спеціальні повторювані рубрики: «Панорама» - рубрику «Інфраструктура», «Данкор» - «ЖКГ».

Видання «Ваш шанс» різноманітно подає інформацію і чи не у кожному номері розміщує Вілкула у новій рубриці: «Ініціатива» (№22 від 29 травня), «Заходи» (№24 від 12 червня), «ЖКГ» (№29 від 17ліпня). У номерах 25, 27 і 28, правда, матеріали йдуть під простенькою рубрикою «Новини».


 
Помітна особливість публікацій: практично всі дії тут - у майбутньому часі. «Переважно бачимо: передбачено, обіцяно, висловлена ​​впевненість, планується», - зазначає автор.

 
Федорина підкреслила, що багато пишуть про віце-прем'єра не тільки на Сумщині, а й у харківських і вінницьких газетах. «Всі згадані матеріали, як не крути, мають виразні ознаки джинси. Саме джинси, тому що натиснути цензурою можна було б на комунальні ЗМІ. Три сумські газети, які тут процитовані, є приватними», - акцентує автор.

Координатор проекту зазначила, що про інших віце-прем'єрів у виданнях майже не згадують.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

155